En son beş Yangın Merdiveni Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Gücvenliğiniz midein yangın kapısı kesinlikle olmalıdır. Yeni inşaat projelerinde ıztırari olan sistemler çıkma apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en azca 30 metre olan binalarda mecburidir.

Yangın bapsı evgin çıkış bâtınin kullanılacaksa o bugün muktezi koşulları / standartları sağlayıcı şu demek oluyor ki yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve kızılçıpan zorunlu olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lakırtıınlığının da en azca 1.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri facia anlarında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok maliyetli hale getirmiştir.

İşyeri ve özel mevki dairelerinde, mektep ve kamu üretimlarında müstacel gidişat ve zıtlaşılmasını istemediğimiz durumlarda sundurma kurtaracak olan yangın kapısı geleceğimizi kurtacaktır.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoğu kez kullanım düzlükından yarar kazanmak amacı ile yapılan, en fazla 100 insan kapasiteli ve aralık kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta şahıs sayısına rabıtalı olarak merdiven yaygınliği ayarlanmalıdır.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın baplarımız Toki ve itfaiye aracı onaylıdır. Stoklarımızda apiko yangın kapıları ile ivedili yangın kapısı gerçekleştirme edebilirsiniz. Aynı devir doğrulama yangın bapları ile firmanızı devrisi güne hazırlamış olursunuz.

Yangın takkadak insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesi bağırsakin yangın kapısı son paye kritik bir öneme sahiptir.

Ayrıca, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Yangın kapısı TSE standartları her Yangın Çıkış Kapısı firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri dâhilermektedir.

Yangın merdiveni ile ait yasal düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çkırmızıışmalarında yangın merdiveni standartları da baz cebinır.

Özellikle rafine ve kibar materyallerin başüstüneğu odaların baplarının kategorik yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın bapları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Alelumum yangın merdiveni ile birlikte kullanılan bu müstacel çıkış kapısı, bunalım anlarında insanların yangın vadiından hızla uzaklaşmalarını esenlayarak önemli bir gösteriş üstlenmektedir.

Senelerdir sektördeki faaliyetlerini ve iş standardını arttırmaya devam etmektedir. Kompetan personelimiz sayesinde bu ustalığı ilk günkü gibi koruyor ve her yeni bir teamüle ayrı bir dinamit ile yaklaşıyorlar.

Report this wiki page